Thuis

Shenzhen Yali Clothing Co., Ltd

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Yali Clothing Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Shenzhen Yali Clothing Co., Ltd Shenzhen Yali Clothing Co., Ltd Shenzhen Yali Clothing Co., Ltd Shenzhen Yali Clothing Co., Ltd Shenzhen Yali Clothing Co., Ltd Shenzhen Yali Clothing Co., Ltd Shenzhen Yali Clothing Co., Ltd Shenzhen Yali Clothing Co., Ltd
yalifabriek Cliënten die Fabriek bezoeken groepsbeeld met klanten Toonzaal Bedrijf ontvangst bedrijf culturele page1

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : BNS
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 1000-1200
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : 90% - 100%
De Kledingsco. van Shenzhenyali, Ltd werd opgericht in 2000. maakte kleding van overzee grote merken voor huishandelsmaatschappijen, toen 2009, Ons bedrijf begon producerend sportkleding, hoofdzakelijk golfgiften, onder de naam Ya-de Giften van Li Ying. In 2012, de Kledingsco. van Hong Kong Yali, werd Ltd opgericht, hoofdzakelijk producerend oorzakelijke kleding, en werd officieel anders genoemd als de Kledingsco. van Shenzhen Yali, Ltd in 2013 om uit te voeren. Ons bedrijf is een ondernemingsentiteit die het ontwerpen, productie, en het verkopen, met sterk ontwikkeling en ontwerpvermogen en grote marktreputatie integreert. Ons assortiment behandelt de snelle slijtage van de manier hoofdstraat, moederschapskleren, volledig gedrukte overhemden en beenkappen van volledige bloemen de gedrukte jonge geitjes, de gymnastiekkostuum van jonge geitjes, weerspiegelende kleren, Nano vlek-bestand en kleren van het waterbewijs, natuurlijke gezonde kleren (bamboevezel, linnen, organisch katoen, Egyptisch katoen, Pima-katoen), rekupereerbare kleren, enz.
 

Ons bedrijf wordt gevestigd in het Industrieterrein B2 van Bao E de bouw van Pinghu Egongling, Longgang-district, Shenzhen, waar het openbare vervoer geschikt is. Het wordt verbonden met Fenggang van Dongguan en dicht bij Hong Kong. De reeds lang gevestigde stoffenmarkten, zoals Huanan-Stad en van het Oosten Poort, zijn nabijgelegen en wij werken met stoffenfabrikanten in Guangzhong Zhongda, Foshan, Humen, Zhongshan, Zhejiang Keqiao Xiaoshan, en veel andere belangrijke markten van de kledingstuk grondstof in China. Ons bedrijf heeft flexibele, rijke, en voorwaartse ontwerpen, evenals creatieve denkrichting. Wij geven echt om en concentreren ons op milieubescherming, de gezondheid en het comfort van klanten, evenals esthetica. Wij begrijpen dat onze producten zijn wat wij bevinden ons voor en wij optimaliseren constant onze leveringsketen en moedigen ons team naar positieve richting aan. Door jaren van zaken, hebben wij een rijke ondernemingscultuur gecreeerd en een groep hoogste elites verzameld, die onze kernbekwaamheid zijn geworden. Momenteel, dienen wij meestal opmerkelijke nieuwe buitenlandse merken, met ons ontwerp van uitstekende kwaliteit en vervaardigen, in Europa, Amerika, Japan, Korea, Singapore, Emiraten, Arabisch, Zuid-Afrika, en veel andere gebieden van de wereld. In China, hebben wij met vele startmaniermerken en wearable technologiebedrijven gewerkt. Onze stabiele groei en reputatie komen uit de premiedienst, betrouwbare kwaliteit, gunstige prijs, en snelle marktreactie en levering.

 
 

Tegelijkertijd, werken wij ook met vele betrouwbare vlekfabrikanten om opmerkelijke producten aan elke klant aan gunstige prijzen te leveren.

„Het vorderen met tijd, die in de toekomst“, onze eerlijke en premiedienst gestadig vorderen zal u helpen groene en unieke nieuwe leveringsketen van kleding bouwen.

Heet oprecht alle cliënten te roepen of, e-mail welkom, ons bureau te bezoeken om samenwerkingskansen te bespreken. Wij wensen om productie en van het verkoopleven gemeenschappen en win-win situaties samen met onze huidige en potentiële cliënten samen te kweken en op te bouwen.

Contactgegevens
Shenzhen Yali Clothing Co., Ltd

Contactpersoon: Livory Zeng

Fax: 86-755-84687192

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)